Job 178 van 318


Report this listing

Solliciteren



Verantwoordelijke chef grootkeuken (+€20/u) | Geen weekendwerk | Hofstade


Functie

Voor één van onze klanten hun grootkeuken in Hofstade zijn wij op zoek naar een 'Verantwoordelijke chef grootkeuken'.

Onze klant is één van de belangrijkste spelers op de Belgische foodservice markt. Als cateringpartner in bedrijven, de gezondheidszorg en het onderwijs ligt hun focus op het leveren van kwalitatief maatwerk.

Taken:

=> Je staat in voor de mise-en-place, schikken en garneren- van warme en koude gerechten, het coördineren en superviseren van de werkzaamheden van de keukenhelpers.

- Je doet mise-en-place voor de gerechten van het dagmenu

- Je geeft werkinstructies aan het keukenpersoneel voor de bereidingen, bakken, schoonmaken en ordenen van het keukenmateriaal

- Je staat in voor de uitschep van de warme gerechten

- Je controleert de voorraad en geeft de bestelllingen door aan de gerant

- Je neemt deel aan werkoverleg met collega's

- Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, gerechten of prestaties

Jouw profiel

- Je hebt een diploma hotel en/of grootkeuken en/of minimum 3 jaar beroepservaring

- Je hebt zin voor orde en netheid en je hebt een grondige kennis van HACCP

- Je bent klantvriendelijk en servicegericht

- Je bent PC-vaardig

- Je bent perfect Nederlandstalig

  • Gerechten bereiden: Europees
  • Gerechten bereiden: Vegetarische gerechten
  • Gerechten bereiden: Traditionele gerechten
  • Gerechten bereiden: Lokale of regionale specialiteiten
  • Menu’s opstellen
    De tarieven voor gerechten opstellen
  • Gerechten bereiden: Grootkeukenbereidingen
  • Gerechten bereiden: Vis- en schaaldieren
  • Het naleven van de werkprocedures en de regels voor hygiëne en voedselveiligheid controleren
  • Gerechten bereiden: Gastronomische menu's
  • Gerechten uitdenken op basis van seizoensgebonden ingrediënten, beschikbaar budget, ...
  • De voedingsmiddelen controleren op versheid en bereiding
    Stalen nemen voor de hygiënische dienst
  • Recepten opstellen voor de gerechten (ingrediënten, hoeveelheid, prijs, ...)
  • De bereiding van de gerechten superviseren
    Het dresseren en de opmaak van borden of schalen uitvoeren of controleren
  • Leveranciers of dienstverleners selecteren
    Onderhandelen over contractvoorwaarden
    De geleverde diensten of producten controleren
  • De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
    Bestellingen plaatsen
  • Personeel aanwerven en ze de richtlijnen van de organisatie aanleren
  • De planning van het keukenpersoneel opstellen volgens de verwachte drukte en de voortgang van de voorbereidingen

Aanbod

- Een vast contract na een (korte) periode via interim

- 38 uren per week, 7u tot 15u

- Geen weekendwerk

- Werkzekerheid binnen een succesvolle onderneming waar een zeer aangename werksfeer heerst

- Een mooie verloning volgens ervaring en PC.302

- Extralegale voordelen

- Doorgroeimogelijkheden

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Bezorg ons alvast je meest recente CV via mechelen@daoust.be of contacteer ons op het nummer 015/28.13.90

Solliciteren

Alessio De Schutter
015/28 13 90

Solliciteren